Tvrtka, vrijednosti i način rada

Konkurentne cijene

Profilirali smo se u proizvodnji privatnih robnih marki te u suradnji s našim partnerima radimo na razvoju novih proizvoda ovisno o specifičnim potrebama tržišta. Na tržištu smo prisutni kroz svoju robnu marku Fresh Line što kroz privatne robne marke naših partnera i distributera.

Certificirana kvaliteta

Proizvodnja se odvija u gospodarskoj zoni Donja Bistra. Za proizvodnju posjedujemo ISO certifikate za sustav upravljanja kvalitetetom i okolišem ISO 9001:2015 te ISO 14001:2015.

28 godina iskustva

Swisscolor d.o.o. je poduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano 1992. te se bavi proizvodnjom sapuna i sredstava za pranje i čišćenje.

Poštujemo rokove i dogovore

Dobra opremljenost stojnim parkom nam omogućava proizvodnju od 3.000 do 6.000 komada raznih proizvoda u smjeni ovisno o vrsti pakiranja.

Slušamo Vaše zahtjeve

Naša snaga je stalna suradnja i komunikacija s našim partnerima te brza reakcija i prilagodljivost potrebama tržišta.

Podrška i nakon kupovine

Svi proizvodi koje imamo u ponudi su razvijeni i proizvedeni u Hrvatskoj u našoj proizvodnji. Personalizacija proizvoda moće biti od personalizacije etikete pa sve do personalizacije kompletnog proizvoda shodno želji kupca.

Osim proizvodnje zastupamo široku paletu visokokvalitetnih sredstava za potrebe papirne i tekstilne industrije te sredstva za tretman otpadnih voda. Za iste pružamo punu tehničku i stručnu pomoć uz najviše ekološke standarde.

Kvalitetno i stručno osiguravamo da svi elementi naše ponude budu kvalitetni, učinkoviti u primjeni uz stručnu podršku u cijelom životnom vijeku proizvoda i industrije.

Za više informacija o proizvodima i suradnji